Home » Sport

Sport

Tegenwoordig wordt meer dan ooit een krachtige en atletische lichaamsbouw gezien als een bewijs van succes. Echter het trainen van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen kost enorm veel tijd en energie. Bodytec biedt een nieuwe mogelijkheid voor high performance training maar zeer effectief en tijdbesparend. De perfecte methode om deze doelstellingen te bereiken en te behouden!

Kracht:

Spierkracht is een van de belangrijkste factoren bij het individueel presteren. “High performance” prestaties zijn echter alleen mogelijk wanneer er sprake is van voldoende stabiliteit. De dieper liggende spieren welke een belangrijke rol spelen bij de stabiliteit, zoals de mm. Multifidi, zijn op de traditionele wijze lastig te trainen. Dit is exact waar de meerwaarde van Bodytec ligt. Door gelijktijdige activatie van complete spiergroepen ontstaat een training die niet alleen extreem effectief is, maar ook zeer efficiënt.

Door de full body workout wordt eenzijdige belasting, en dus eenzijdige training, voorkomen. Daarnaast kan de training zonder beperkingen aangevuld worden met actieve, sport specifieke en functionele bewegingen waardoor tijdens de training de spierkracht exact wordt opgebouwd waar het de meeste toegevoegde waarde heeft. Hierdoor wordt algemene krachttraining en sport specifieke krachttraining gecombineerd in een veilige efficiënte training. Zonder onnodige overbelasting van spieren, pezen en gewrichten.

Snelheid:

Bodytec gaat verder waar traditionele trainingsvormen tegen hun limiet aanlopen. Waar andere trainingsvormen met name de prestaties verbeteren door krachttraining, ontwikkel je door training met Bodytec ook snelheid. Maar dan zonder de zware belasting die normaal gesproken op de spieren en gewrichten zouden werken. De elektrische pulsen stimuleren de snelle spiervezels waardoor Bodytec onmisbaar is voor iedere performance georiënteerde atleet!

Bewezen succes:

Hoger, sneller of verder? Studies hebben reeds vele malen de effectiviteit van EMS training met Bodytec aangetoond. Enkele willekeurige voorbeelden die bevestigen dat whole body EMS tot meer dan 40% effectiever is dan traditionele krachttraining met gewichten:

  • Een verbetering van de performance werd geconstateerd bij 84% van de deelnemers!
  • Maximale kracht steeg met 17% na slechts vier trainingen!
  • 71% van de deelnemers lieten een significante stijging van het uithoudingsvermogen zien!
  • Kracht-uithoudingsvermogen steeg met maar liefst 108% na slechts 12 trainingen!
  • Na slechts vier weken training steeg de maximale performance met maar liefst 30%!
  • Contractiesnelheid steeg met gemiddeld 22%!
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag voor ons?
Hallo! Kunnen we je helpen? Stuur ons hier een Whatsapp bericht!